Op de valreep

Op de valreep

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier: 31 december 2018. Alsof ik twaalf keer met mijn ogen geknipperd heb en er jaar voorbij is, zo voelt het een beetje. En ja; ook ik kijk op Oudejaarsdag nog een keer achterom naar alle dagen die dit jaar voor mij zo mooi hebben gemaakt.

De dag dat ik mijn manuscript ECHT af was en ik het naar de uitgeverij stuurde.

In april was het, dat ik die dikke envelop door de brievenbus duwde. Een bijzonder moment waar ik letterlijk jaren naartoe geschreven heb.

De dag dat ik mijn veertigste verjaardag vierde in Londen met mijn beste vriendin Kelly.

Wakker worden in een hotel met een champagne ontbijt in mijn lievelingsstad: veel beter kon mijn veertigste verjaardag niet worden. En toen mocht ik ’s middags ook nog eens aanschuiven voor een magische, en misschien wel de lekkerste afternoon tea ooit, in Beauty and the Beast thema. Een geweldige dag was het!

De dagen dat ik naar het buitenland ging.

Met mijn Amerikaanse vriendin Andrea naar Duitsland (Munchen) en Oostenrijk (Salzburg en Hallstatt) Nadat ik al een paar keer naar Amerika was geweest, kwam Andrea voor het eerst naar Europa. In Nederland zijn we o.a. naar de Keukenhof en de Zaanse Schans geweest (voor mij ook de eerste keer!) en vooral Hallstatt in Oostenrijk vond ik echt heel bijzonder om te bezoeken!

Met Kelly in 1 dag op en neer naar Warschau (don’t ask haha 😉) Dat krijg je ervan als de dichtstbijzijnde  Bath & Body Works winkel in Polen zit. Een slopende dag, maar een avontuur en twee heer-lijke geurkaarsen rijker!

Met Frederique en Tessy naar Dublin (en een weekendje Center Parcs, maar dat was gewoon in Nederland) Al 12 jaar gaan we samen naar dezelfde concerten van dezelfde band, maar daar gaat het allang niet meer alleen om. Zet ons in een hostel of de plaatselijks Nando’s en we lachen tot we huilen. Next stop: Oostende!

Met Mama 1 dagje naar Londen. Omdat het kan. En omdat mijn mama de liefste is.

Voordat de champagne ingeschonken wordt en het vuurwerk de lucht in gaat zijn mijn enige voornemens voor 2019 om net als afgelopen jaar mijn dromen te blijven najagen, te blijven reizen, te blijven leren en nieuwe mensen te leren kennen, maar boven alles om vooral en alleen te blijven doen waar ik blij van wordt!

1 Reactie

  1. Eef
    31 december 2018 / 16:37

    Wat een heerlijke herinneringen! 2018 was mooi en op naar 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣

Zeg 't maar! :)