Ik ben jarig!

Ik ben jarig!

Vandaag, precies 39 jaar geleden werd ik op 28 juni 1978 rond de klok van half twee ‘s snachts geboren. Dat maakt mij een Kreeft, en een echte ook. Zorgzaam, intuïtief, fantasierijk, stemmingswisselingen, kat-uit-de-boom-kijker: you name it, ik ben het. #randombutfunfactaboutme: Ik heb mijn sterrenbeeld als tatoeage op mijn enkel staan.

Ik heb nooit echt moeite gehad met ouder worden, zoals sommige andere mensen elk jaar weer opkijken tegen hun verjaardag. Ieder extra jaar wat je weer gezond bent gebleven moet je vieren, vind ik. Daarnaast voel ik me absoluut veel jonger en blijkbaar zie ik er ook zo uit, want ik wordt meestal zo’n acht tot tien jaar jonger geschat. Iemand zei zelfs ooit tegen me dat mijn ouders een verkeerd jaartal op mijn geboorte akte hebben ingevuld. Waar mijn moeder vervolgens heel hard om moest lachen.

1 jaar en compleet onder de indruk van een kaarsje hahahaha

Mijn verjaardag vieren met een huis vol familie en vrienden doe ik eigenlijk al jaren niet meer. De laatste keer was toen ik dertig werd, en op mijn 35e verjaardag werd ik door een groep vriendinnen verrast met een surpriseparty. En hoewel ik beide echt geweldig vond, is het tegenwoordig is het allemaal wat minder ruig 😉 Het liefst ga ik lekker uit eten (zoals ook vanavond & aankomende zondag: ZIN IN!), of ga ik iets anders leuks doen samen met degene die mij het meest dierbaar zijn.

Met mijn voeten in Disney

Mijn eerste cadeautjes heb ik trouwens al gekregen: afgelopen vrijdag ben ik een dagje naar Disneyland Parijs geweest (thanks Pap & Mam!) en vandaag kreeg ik van collega’s een flamingo met lichtjes (slechts een van mijn huidige obsessies) en een bon van Bol.com. Ik voel een nieuw boek aankomeeeeeeeen!

Een van de wensen die ik zou doen als ik 39 kaarsjes op een taart uit zo mogen blazen is zonder twijfel dat mijn boek uitgegeven wordt voordat ik volgend jaar de ronde 40 aantik en als ‘ie uitkomt zal het mijn meest fantastische verjaardagscadeau ooit zijn! Oh, en ik ga het dan vieren met een taart van Life of Pie in Amsterdam. Dat je het even weet. 😉

Zeg 't maar! :)