Mijn playlist

Mijn playlist

Schrijven doe ik het liefst op mijn favoriete plekje op de bank, laptop op schoot en iTunes aan. Ik lees wel eens dat sommige schrijvers afgeleid raken door muziek omdat ze dan toch onbewust naar de tekst gaan luisteren, maar dat probleem heb ik gelukkig niet. Ik heb al maanden, zo niet jaren lang een zelfde playlist die ik altijd shuffle. Soms komt er wel eens een nummer bij of er gaat er een af, maar juist omdat het zo goed als dezelfde zijn werkt het voor mij heerlijk op de achtergrond. Ze zijn overwegend rustig, van verschillende artiesten en ja, ik zing wel eens mee. 😂  Gewoon omdat ik het leuk vind en wie weet ter inspiratie deel ik vandaag mijn playlist met jullie!

Hurricane Eric Benét

My Prayer Eric Benét

I Know  – Eric Benét

The Last TimeEric Benét

In The End  –Eric Benét

Cracks Of My Broken Heart – Eric Benét

I Wanna Be LovedEric Benét

Still With You – Eric Benét

*

Amerikaanse R&B zanger, die fijne luistermuziek maakt. Deze komen allen van het album Hurricane.

*

Edge of HeavenMarc Broussard

I’ll Never Know  – Marc Broussard

Evil ThingsMarc Broussard

*

Ik HOUD van Marc Broussard! Ik schreef al eerder een blog over het derde nummer, wat een enorme inspiratie is voor mijn boek.

*

Turning Page – Sleeping At Last

Twilight Overture – Carter Burwell

*

Het Twilight tintje in mijn playlist. Als je net als ik fan bent zal je deze muziek ongetwijfeld herkennen!

*

Lopen Tot De Zon KomtAcda & de Munnik

Morgen Is Ze Weg – Acda & de Munnik

Als je bij me weggaat – Acda en de Munnik

Laat Me Slapen – Acda & de Munnik

*

Als er een duo is dat prachtige poëtische teksten maakt zijn het Acda & de Munnik wel.

*

Don’t Let the Sun Go Down On MeElton John & George Michael

Lay Me Down – Sam Smith

The Garden  –Take That (In Session At Abbey Road)

On My OwnTrijntje Oosterhuis

Make You Feel My Love Adele

Do I Have To Say The Words? – Bryan Adams

Red – Daniel Merriweather

More than wordsExtreme

SongbirdEva Cassidy

Toen Ik Je Zag – Hero

Imagine – John Lennon

Golden Train – Justin Nozuka

Thinking Out Loud  – Ed Sheeran

*

Mocht je nog tips hebben voor mijn playlist: roep ze maar in de comments! 🙂

Zeg 't maar! :)