Mijn boek is af!

Mijn boek is af!

Eindelijk. Afgelopen weekend zette ik de woorden ‘The End’ op het digitale papier, en ondanks het feit dat het eigenlijk een ‘to be continued’ moet zijn voelde het wel echt af. Het laatste kwart heeft veel tijd gekost om te schrijven omdat de rest van mijn leven nogal druk was, maar vooral ook door de verhaallijn, die richting het eind vrij intens wordt. Ik herinner me een middag dat ik letterlijk met een bonzend hart op de bank zat. Pluspunt: als ik dit ook aan mijn lezers kan overbrengen is het wat mij betreft geslaagd 🙂

Maar goed, even terug naar het einde! Het liefst wilde ik meteen weer van vooraf aan beginnen met lezen om te gaan editen #thestruggleisreal maar ik heb mezelf even een (korte) adempauze gegund. Nou ja, wat betreft dit boek dan, want ik ben inmiddels wel begonnen met het uitschrijven van het plot voor deel 2. De ideeën en scenes hiervoor zitten al lang in mijn hoofd, maar ik wil een poging doen nu iets meer gestructureerd te werk te gaan (wish me luck haha ;-), en daar hoort uiteraard een strakke voorbereiding bij.

Ook ben ik op zoek naar een aantal proeflezers die mijn boek serieus willen gaan lezen en me daarna feedback geven waar ik iets mee kan voordat ik mijn manuscript op ga sturen naar uitgeverijen. Want mijn boek in de winkel; dat is mijn doel en mijn droom. Ik besef me heel goed dat het einde van mijn boek niet het einde is van mijn weg, het is de volgende afslag!

Zeg 't maar! :)